Ένοχος δηλώνει ο Ντ. Πελικό για τον μαζικό βιασμό της συζύγου του: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα»

Ο Ντομινίκ Πελικό επρόκειτο να καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα στη δίκη που έχει σοκάρει τη Γαλλία, αλλά η εμφάνισή του καθυστέρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι.

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους» δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό 71 ετών, σύμφωνα με το BFM TV, του οποίου ο δημοσιογράφος ήταν παρών στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα».

Οι εισαγγελείς έχουν αναφέρει ότι ο Ντομινίκ Πελικό προσέφερε σεξ με τη σύζυγό του σε μια ιστοσελίδα και κατέγραψε την κακοποίηση. Εκτός από τον Ντομινίκ Πελικό 50 άλλοι άνδρες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν βρίσκονται σε δίκη, η οποία διεξάγεται στην πόλη Αβινιόν. Οι άλλοι άνδρες μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες τους.

Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ, Ζιζέλ Πελικό, τώρα 72 ετών, επέμεινε σε μια δημόσια δίκη για να αποκαλύψει αυτόν και τους άλλους άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό.

Η κακή υγεία του Πελικό, οδήγησε τους δικαστές να αναβάλουν την ακρόασή του αρκετές φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Ο δικηγόρος του είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την ακρόαση για να ζητήσει συγνώμη από την οικογένειά του.

Πηγή: REUTERS - ERTNEWS