Τραγωδία στη Νάξο: Νεκρή η μητέρα, σε κώμα η κόρη - Έρευνα για το συμβάν (pics)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νάξο. Το τροχαίο αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατος μιας γυναίκας, αλλά και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη ατόμων.

Το τραγικό αυτό συμβάν έχει βυθίσει στη θλίψη ολόκληρο το νησί της Νάξου, Να σημειωθεί πως τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι μια ολόκληρη οικογένεια, η μητέρα της οποίας δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Όσα έγιναν στη Νάξο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια - το ζευγάρι και τα τρία ανήλικα παιδιά τους κινούνταν σε επαρχιακό δρόμο προς τα χωριά. Το αμάξι όμως, εξετράπη της πορείας του όταν ο οδηγός-πατέρας έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε πέτρινο τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας και τον τραυματισμό των υπολοίπων επιβαινόντων.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια

Σύμφωνα με πηγές απ΄το νησί, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Οριάννα, ηλικίας 9 ετών, είναι σε κώμα και καταστολή σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αντίστοιχα, η 15χρονη Λουλιέτα, έχει κατάγματα στη λεκάνη της και ενδεχομένως να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ο αδερφός τους, ο οποίος ήταν και αυτός στο αυτοκίνητο, είναι καλά στην υγεία του και σήμερα αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο. Αντίστοιχα καλή εικόνα παρουσιάζει και ο πατέρας που έχει ελαφριά κατάγματα.

Να σημειωθεί, πως μετά το τραγικό αυτό περιστατικό ολόκληρη η οικογένεια, εκτός απ΄τη μητέρα που κατέληξε ούσα στο νησί, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι δύο ανήλικες ήταν παίκτριες στην ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλοτίου της Νάξου. Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα αγαπητές.

«Ήταν αγαπητή οικογένεια στο νησί. Οι γονείς τους ήταν πιο καλοί και από τους δικούς μας», αναφέρει κάτοικος του νησιού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της μετά από έξοδο σε κέντρο εστίασης. Σύμφωνα με πηγές από το νησί, ερευνάται το ενδεχόμενο ο πατέρας να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο ατύχημα, κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί και άλλα τροχαία και δυστυχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM