Τραγικό! Κάνουν έξωση σε οικογένεια με αυτιστικό παιδί επειδή ενοχλεί τους γείτονες (vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ξάνθη, όταν οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας αποφάσισαν να κάνουν έξωση σε οικογένεια με αυτιστικό παιδί.

Το περιστατικό συνέβη στα Πηγάδια της Ξάνθης. Οι ιδιοκτήτες έκαναν λόγο πως το αυτιστικό παιδί ενοχλεί τους γείτονες και προέβησαν σε έξωση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας του παιδιού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού μίλησε στον ΑΝΤ1, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Είναι ένας αγώνας που τον βιώνεις κάθε μερα κι αντί να έχεις ανθρώπους να σε βοηθήσουν τους βρίσκεις απέναντι σου. Οι ιδιοκτήτες με μισή καρδιά μας είπαν να βρεθεί μια λύση ποια είναι η λύση να πάμε να μείνουμε άλλου.

Τα άτομα με αυτισμό έχουν τα θέματα τους μερικές κραυγές μπορεί να κάνουν φασαρία…αυτή η κατάσταση έχει ενοχλήσει ορισμένους. Έχουμε στεναχωρεθεί αφάνταστα εμένα μου έχουν κοπεί τα πόδια. Έχουν υπάρξει και άνθρωποι που μας έχουν βοηθήσει δεν έχω παράπονα. Το αποτέλεσμα είναι ότι μας ζήτησαν να βρούμε άλλου να μείνουμε.

Τα παιδιά με αυτισμό δεν είναι εύκολο να αλλάζουν περιβάλλον, δεν όπως αλλά παιδιά που δεν έχουν πρόβλημα να μετακινηθούν. Μπορώ να βρω ένα σπίτι, να πάω κάπου αλλού να μείνω. Αυτό είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Την πρώτη ήταν σε ένα διαμέρισμα στην Ξάνθη, όταν το παιδί ήταν στο νηπιαγωγείο»

https://youtu.be/ZsYVB7lsM_w

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM