Πανελλαδική πρωτοπορία: Ιδιωτική εταιρία φύλαξης προσέλαβε ο δήμος Παλλήνης για να αντιμετωπίσει διαρρήξεις και κλοπές

Ιδιωτικές περιπολίες από τον Δήμο Παλλήνης για την αποτροπή της εγκληματικότητας. Πρωτοπορεί πανελλαδικά ο δήμος Παλλήνης με το πρόγραμμα «ασφαλής πόλη».Του Γιώργου Σόμπολου

Ιδιωτική εταιρία φύλαξης προσέλαβε ο δήμος Παλλήνης σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις διαρρήξεις και τις κλοπές που …χτυπάνε κόκκινο.

Η μειωμένη αστυνομική δύναμη, σε έναν από τους πλέον μεγάλους δήμους της Αττικής, καταγράφει αύξηση κάθε χρόνο σε παραβάσεις όπως, οι διαρρήξεις, οι κλοπές πεζών και οχημάτων.

Ο δήμος Παλλήνης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το αστυνομικό έργο και να αντιμετωπίσει τους φόβους των κατοίκων -χωρίς σε καμία περίπτωση να υποκαθιστά το αστυνομικό έργο, προχώρησε σε δραστικά μέτρα.

Σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ περιπολίες από τέσσερα οχήματα με τα διακριτικά της εταιρείας σεκιούριτι ενώ προχωρά στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας σε δημοτικούς χώρους και εγκαταστάσεις.

Σημαντικά προβλήματα από τους κακοποιός σε καθημερινή βάση.

Ο δήμος Παλλήνης, απαρτίζεται από Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη μια «αχανή» επί της ουσίας έκταση, των οποίων τα αστυνομικά τμήματα αδυνατούν να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα στο kedenews.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM