Πανελλήνιες 2020: Βιολογία και Κοινωνιολογία τα επόμενα μαθήματα

Στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) εξετάζονται σήμερα, Παρασκευή οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων από τα ΓΕΛ.

Είναι η πρώτη φορά που θα εξεταστεί το μάθημα της Κοινωνιολογίας με το νέο σύστημα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πώς τελικά θα διαμορφωθεί η εξέταση και τα θέματα.

Παράλληλα, και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν με το παλαιό σύστημα θα εξεταστούν στη Βιολογία (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού).

Οι φετινές Πανελλήνιες διαφέρουν από τις προηγούμενες, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.

Συνολικά, φέτος, περίπου 100.000 υποψήφιοι διεκδικούν 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι περισσότεροι εξεταζόμενοι στο «νέο» σύστημα και οι υπόλοιποι στο «παλαιό».

Τα τελευταία μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ την Τετάρτη ήταν τα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM