Μύκονος - Κοροναϊός: Εντατικοί οι έλεγχοι σε πάρτι, beach bar και βίλες

Εντατικοί αναμένεται να είναι οι έλεγχοι στη Μύκονο μετά τις καταγγελίες για συνωστισμό σε πάρτι, beach bar και βίλες αλλά και την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ελέγχους πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη στη Μύκονο, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ .

«Τις βραδινές ώρες της 29ης Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. Έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι έλεγχοι, όπως τονίζει η αστυνομία θα είναι διαρκείς όλο το 24ωρο και συνεχείς, ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών.

Υπενθυμίζεται πως στο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων μετέβη σήμερα και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος διαμήνυσε ότι «θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της «ΕΡΤ», αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι η μετατροπή ιδιωτικών σπιτιών σε prive bar, όπου συγχρωτίζονται δεκάδες - ακόμη και εκατοντάδες - άνθρωποι, αδιαφορώντας για τους κανόνες προστασίας έναντι του κοροναϊού.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM