Λαμία: Επιβάτες τρένου φέρεται να πέταξαν έξω μετανάστη υπό τον φόβο του κοροναϊού (vids)

Επιβάτες τρένου φέρεται πως πέταξαν έναν μετανάστη έξω από τον σιδηρόδρομο, πιστεύοντας ότι έχει κοροναϊό, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστότοπου.

Το καταγγελθέν περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας απαίτησαν την αποβίβαση του μετανάστη από το Καμερούν, στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, καθώς ο άνδρας φέρεται πως είχε χαρτί που έγραφε ότι είχε νοσήσει από κοροναϊό τον Μάιο, όπως μετέδωσε το lamiareport.

Είχε προηγηθεί έλεγχος του εισιτηρίου του άνδρα και όπως αποκαλύφθηκε, είχε βγάλει εισιτήριο μέχρι τη Λιβαδειά διότι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν είχε άλλα χρήματα για να φτάσει στον προορισμό του που ήταν η Καρδίτσα.

Δείχνοντας τα χαρτιά του, παρουσίασε το έντυπο που ανέφερε ότι είχε νοσήσει από κοροναϊό.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πανικό με τους επιβάτες να απαιτούν να αποβιβαστεί.

Οι υπεύθυνοι της σιδηροδρομικής γραμμής φοβήθηκαν ότι θα τον λιντσάρουν, μετέδωσε ο τοπικός ιστότοπος επικαλούμενος δήλωσή τους!

Τι κατήγγειλλε ο 48χρονος

Ο 48χρονος άνδρας, μιλώντας στο ίδιο Μέσο, κατήγγειλε ότι ο ελεγκτής τού ζήτησε να κάτσει στο δάπεδο μέχρι τον επόμενο σταθμό που ήταν το Λιανοκλάδι, ενώ φέρεται να ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο να σπεύδει στο Λιανοκλάδι προκειμένου, εάν χρειαστεί, να μεταφέρει τον άνδρα στο Νοσοκομείο Λαμίας, κάτι που τελικώς συνέβη.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος είναι υγιής και ότι το χαρτί ανέγραφε πως νόησε και εξέλθει υγιής από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας, τον περασμένο Μάιο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων, Παναγιώτης Στασινός.

Η κοινωνική υπηρεσία του δήμου προσέγγισε τον άνδρα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ίδιος φιλοξενούνταν στο πλαίσιο του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Καρδίτσα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δημοτικές αρχές εξασφάλισαν στον άνδρα εισιτήριο και ζητήθηκαν εξηγήσεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM