Κοροναϊός: Ημέρα συστάσεων από την Τροχαία για τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας (pics+vid)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σόμπολος

Δεκάδες μπλόκα έχουν στηθεί από την Τροχαία από το πρωί σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου της Αττικής, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι πολίτες πως από Αύριο Τρίτη θα "πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα σε όσους κινούνται άσκοπα.

Εάν και η κίνηση στους δρόμους ήταν αρκετά μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις συστάσεις και ενημέρωναν τους πολίτες, κυρίως τους οδηγούς αλλά και τους πεζούς, ότι πρέπει να έχουν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο που να αποδεικνύει τους λόγους μετακίνησης τους.

Επίσης ενημέρωναν ότι πλέον, απαγορεύεται μέσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο να επιβαίνουν περισσότερα από δύο άτομα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω: 

Στην συμβολή των λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας από το πρωί υπάρχει ένα τέτοιο μπλόκο, όπου ζητά από τους οδηγούς να επιδείξουν το έγγραφο μετακίνησης ενώ τα στελέχη της τροχαίας ενημερώνουν ότι απλό αύριο θα επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε όποιον κινείται χωρίς να είναι εφοδιασμένος με τα απαραίτητα χαρτιά. Αυτό που είναι θετικό, σχολίαζε αστυνομικός της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, είναι "πως αρκετοί πολίτες, η πλειοψηφία μάλλον, διέθεταν από σήμερα, το συγκεκριμένο έγγραφο. Πράγμα που δείχνει πως οι πολίτες έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα των μέτρων", κατέληξε με νόημα.

 

Δείτε το video παρακάτω: 

____________________________________________________________________________


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM