Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι από την αστυνομία για την τήρηση των μέτρων (vid)

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη από τις αστυνομικές, προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα προστασίας ενάντια στον ιό της πανδημίας.

Άνδρες από την ομάδα «Ζήτα» και «Πάνθηρες» πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε σημεία που υπάρχει συνωστισμός στην συμπρωτεύουσα.

Στις στάσεις των λεωφορείων οι άνδρες της αστυνομίας κάνουν συνεχώς συστάσεις στον κόσμο να φορούν μάσκες και να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Με τη Θεσσαλονίκη να καταγράφει καθημερινά δεκάδες κρούσματα, οι έλεγχοι σε εστιατόρια, καφέ, κομμωτήρια, φούρνους, είναι σαρωτικοί. Το πρωί της Τετάρτης (26.08.2020) κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποίησε ελέγχους σε καφέ, εμπορικά καταστήματα και χώρους ομορφιάς. Οι περισσότεροι πολίτες προσέχουν πλέον πολύ. Όχι όμως όλοι καθώς κάποιοι συνεχίζουν να πηγαίνουν στην λαϊκή χωρίς μάσκα.

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι και στα λεωφορεία, τα ταξί και τα ΚΤΕΛ της πόλης. Δυστυχώς δεν αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, καθώς η αναμονή στη στάση για κάποιες γραμμές είναι μεγάλη.

Το τελευταίο 24ωρο, επιβλήθηκαν 62 πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση των αποστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM