Η οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας διαψεύδει ότι εκείνη διέσπειρε τον κοροναϊό στη Θεσσαλονίκη

Η οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας διαψεύδει ότι εκείνη διέσπειρε τον κοροναϊό στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας έκανε πάρτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η φοιτήτρια είχε γυρίσει από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά δεν μπήκε σε καραντίνα.

Ωστόσο, η οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας διαψεύδει μέσω του δικηγόρου της το συγκεκριμένο συμβάν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε συγκεκριμένα πως: «Η εντολέας μου αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό COVID-19 στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο»

Παράλληλα, ο δικηγόρος Τέλλος Αγαπηνός δήλωσε πως η εντολέας του βρισκόταν στο Λονδίνο, κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που της καταλογίζονται.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος υπογράμμισε:

«Αντιλαμβάνεται κανείς τη σοβαρότητα των συκοφαντιών που εξαπολύονται εις βάρος της εντολέος μου και της οικογενείας της αναφορικά με ένα τόσο ευαίσθητο ιατρικό ζήτημα, το οποίο η ίδια υπέμεινε μόνη της σε μία χώρα που έχει σημειώσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Η εντολέας μου ουδέποτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι.

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποδεδειγμένα ψεύδη, καθότι η εντολέας μου έχει προβεί σε τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα, σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες της επιβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί προ ενός μηνός.

Όλες δε οι υποτιθέμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι συγγενικά της πρόσωπα νοσηλεύονται στην εντατική αποτελούν αισχρά ψεύδη και αντιβαίνουν σε κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, καθότι ουδείς επικοινώνησε με την ίδια ή τους συγγενείς της ώστε να τα διασταυρώσει, ως όφειλε.

Η εντολέας μου σεβόμενη την ανησυχία του κοινού για το κρίσιμο ζήτημα της διασποράς του ιού COVID-19 και προφυλάσσοντας το κοινό από την διασπορά ψευδών ειδήσεων που ήδη έχουν προκαλέσει πανικό στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης αδίκως (τουλάχιστον κατά το βαθμό που την αφορά και την εμπλέκει) ενημερώνει τους συντάκτες δημοσιογράφους για τα ανωτέρω αδιαμφησβήτητα γεγονότα ώστε να πράξουν τα δέοντα αποσύροντας τα αναφερόμενα ανακριβή δημοσιεύματα και αποκαθιστώντας μέσω της παρούσας την αλήθεια, θέτει δε τον εαυτό της στη διάθεσή τους για προσωπική επικοινωνία οιαδήποτε στιγμή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM