Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με την 35χρονη να φαίνεται χωρίς μεταμφίεση (vid)

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 16 Ιουνίου, θα απολογηθεί η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου.

Οι Αρχές προχώρησαν σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με αποτέλεσμα να έχουν στην κατοχή τους, τις κλήσεις της κατηγορούμενης για την αποτρόπαια πράξη σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Με εντολή του ανακριτή, θα συνεχιστεί η διερεύνηση του κινητού της

Πλέον, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα προσπαθήσουν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή, αναζητώντας φωτογραφίες, βίντεο ή μηνύματα που μπορεί να σχετίζονται με την επίθεση.

Κάμερα «έπιασε» την 35χρονη χωρίς μεταμφίεση

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στο «φως», όπου η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση, φαίνεται χωρίς μεταμφίεση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Star, η γυναίκα εμφανίζεται στη λεωφόρο Συγγρού στις 9:08 και φεύγει από το σημείο στις 9:18.

Η 35χρονη εκείνη την ημέρα εμφανίζεται σχεδόν με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, αλλά χωρίς την περούκα. Στις 19 Μαϊου και ώρα 9:00 το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού η γυναίκα «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου.

Στην αρχή κινείται στον δρόμο, στη συνέχεια, όμως, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά. Προχωρά με γρήγορο βηματισμό και παράλληλα προσπαθεί να δείχνει ήρεμη. Κατευθύνεται στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλεί το ταξί και δίνει ραντεβού στη Θησέως που βρίσκεται ο στόχος της.

Το ηχητικό ντοκουμέντο με την εταιρεία ταξί

Το τηλεφώνημα στο οποίο έχει καταγραφεί η φωνή της βασικής ύποπτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης). Μάλιστα, όταν από την εταιρεία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί, προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM