Βύρωνας: Μαθητής ξυλοκοπήθηκε απο συμμαθητές του

Άλλο ένα περιστατικό σχολικής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μαθητής ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του, την ώρα που βρισκόταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του VyronasNews, ο 16χρονος μαθητής της 3ης Λυκείου του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Βύρωνα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μαθητών, νοσηλεύεται με κάταγμα στη μύτη και σοβαρά χτυπήματα σε όλο του το σώμα, στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το περιστατικό σχολικής βίας έγινε την 5η ώρα του σχολείου, μέσα στο προαύλιο, μπροστά στα μάτια των καθηγητών, οι οποίοι αδυνατούσαν να σταματήσουν τους οργισμένους νεαρούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες, διασταυρωμένες, πληροφορίες του VyronasNews, όλα ξεκίνησαν όταν την 4η ώρα, ο 16χρονος μαθητής, πήγε σε έναν μαθητή γυμνασίου για να του ζητήσει τον λόγο, επειδή πριν λίγες ημέρες είχε φτύσει στο πρόσωπο την αδελφή του, η οποία φοιτά και εκείνη στο ίδιο σχολείο.

Στο επόμενο διάλειμμα ο μαθητής του γυμνασίου, κάλεσε… «ενισχύσεις» και μόλις είδαν τον 16χρονο,15 με 17 άτομα που είχαν μαζευτεί, του όρμησαν, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, κλωτσώντας τον ακόμα και στο κεφάλι.

Το παιδί, μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο, ενώ ακολούθησαν και συλλήψεις, μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του.

Το νέο κρούσμα βίας έχει αναστατώσει τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο και αύριο θα πραγματοποιήσουν συνέλευση προκειμένου να αναζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου.


 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM