Αποκλειστικό: Τα μαντζούνια του «γιατρού» οφείλονται για τον θάνατο 3 ανθρώπων

Ματζούνια αγνώστου προελεύσεως ευθύνονται για τον θάνατο τριών ανθρώπων. Συνελήφθη ο 47χρονος ψευτογιατρός.

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε γιατρός-μαϊμούέπειτα από καταγγελία οικογένειας ότι τους εξαπάτησεπουλώντας τους πανάκριβα μια – δήθεν – πρωτοποριακή μέθοδο ίασης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μέλος της οικογένειας.

Ο 47χρονος απατεώνας ευθύνεται σύμφωνα με τις αρχές για τον θάνατο δύο ανήλικων, 14 και 16 χρόνων, καθώς και ενός 76χρονου, στους οποίους χορήγησε αγνώστου προέλευσης και ποιότητας σκευάσματα.

Τα θύματα του 47χρονου, σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών φτάνουν έως τώρα τα 45 ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός να μεγαλώσει, καθώς οι αναζητήσεις συνεχίζονται.

Ο κατηγορούμενος εμφανιζόταν ως μεγαλογιατρός ξένων κλινικών, άλλωτε ως στρατιωτικός γιατρός, διαπρεπής σε …κάθε είδους ειδικότητα της ιατρικής.

Τα χρήματα που φέρεται να έχει αποσπάσει ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στο σπίτι του στα βόρεια προάστια διαπίστωσαν ότι εκτός από την πολυτελή οικία, ο 47χρονος έφτιαχνε και πισίνα.

Όλα αγορασμένα και πληρωμένα από τα χρήματα των εξαπατηθέντων θυμάτων του. Μόνο από ένα θύμα του απέσπασε 15.000 ευρώ για να τον σώσει.

Με την βοήθεια συνεργών του που αναζητούνται ο δράστης πλησίαζε οικογένειες, μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές παθήσεις, προσφέροντας τους ελπίδες και ιατρικά σκευάσματα άγνωστα στην επίσημη ιατρική επιστήμη.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες για τον θάνατο των τριών ατόμων, λέγοντας πως απλώς τους βοηθούσε επικουρικά, αφού η πρωταρχική θεραπεία προερχόταν από τα νοσοκομεία.

Βέβαια δεν εξήγησε για ποιό λόγο εμφανιζόταν άλλωστε γόνος γνωστών οικογενειών, συγγενής ή ως ο ίδιος ο διεθνούς φήμης γιατρός με διακινητές σε γνωστές κλινικές της υφηλίου.

Του Γιώργου Σόμπολου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM