Αναστάτωση σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα - Δείτε τι συνέβη

Επεισόδιο με αφορμή τη λήψη μέτρων για τον κοροναϊό σημειώθηκε σε αεροσκάφος προτού αυτό απογειωθεί από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου (19/9) κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους, ένας επιβάτης άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών.

Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς της πτήσης έλεγε πως η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος εξάπλωσης του κοροναϊού, σύμφωνα με το thestival.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Ο επιβάτης συνέχισε να φωνάζει και έτσι η απογείωση ματαιώθηκε. Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους. Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM