Σοκ στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας - Η κοκκινομάλλα ομολόγησε σεξουαλική κακοποίηση

Εκτός από την αρπαγή και την παράνομη κατακράτηση αλλά και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών η 33χρονη που συνελήφθη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται και για σεξουαλική κακοποίηση.

Ειδικότερα, η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό και είναι ανατριχιαστικές. Η 33χρονη απήγαγε την 10χρονη σκοπεύοντας να την κακοποιήσει σεξουαλικά ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε τις πράξεις της.

Η κατηγορούμενη γυναίκα ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης καθώς διέμεναν στην ίδια γειτονιά και γνώριζε για το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα που σύμφωνα με τις αρχικές περιγραφές ήταν «κοκκινομάλλα», σήμερα έχει κοντό (σχεδόν ξυρισμένο) μαλλί και φαίνεται πως πρόλαβε να αλλάξει την εμφάνιση της για να μην γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς που την αναζητούσαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν στην περιοχή της Κατερίνης, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλες πληροφορίες.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς φέρεται ότι κατείχε ναρκωτικά χάπια και σήμερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Αρχικά, εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για τα ναρκωτικά και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί.

Παράλληλα η εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον της και κατηγορίες, με βάση τη σχετική δικογραφία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση της αρπαγής ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή που διεξάγει την κυρία ανάκριση.

Από την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου κράτησε για σχεδόν 44 ώρες τη Μαρκέλλα αλλά και σε κάδο σκουπιδιών όπου θέλησε να πετάξει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που πήρε αλλά και την ημέρα που άφησε το 10χρονο κοριτσάκι.

Έτσι νάρκωσε τη Μαρκέλλα

Ήταν μεσημέρι της Πέμπτης, 11 Ιουνίου, λίγο αφού η μικρή Μαρκέλλα είχε σχολάσει και ξεκινούσε για το σπίτι της, μαζί με έναν συμμαθητή της. Η 33χρονη πλησίασε το παιδί και το έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Εκεί, μεταξύ άλλων όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, έδωσε στη 10χρονη ναρκωτικά, αναμειγνύοντας τα σε ρόφημα!

Την ίδια ώρα, η 10χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και, με τη βοήθεια των ειδικών, προσπαθεί να ξεπεράσει την περιπέτεια της.

Μετά την απελευθέρωση της εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της, που της χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της κράτησης της, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM