Μεγάλη προσοχή! Παριστάνουν τους υπαλλήλους του δήμου για απολύμανση για να ληστέψουν (pics)

Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης εφιστά την προσοχή των κατοίκων της, αναφορικά με καταγγελίες στην περιοχή.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, πρόκειται για καταγγελίες για απάτες και ληστείες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Ειδικότερα, αναφέρονται στην ύπαρξη άγνωστων ατόμων, οι οποίοι ισχυριζόμενοι ότι είναι Δημοτικοί Υπάλληλοι επισκέπτονται γειτονιές του Δήμου με την πρόφαση ότι πραγματοποιούν κατ’ οίκον απολυμάνσεις ή ότι μοιράζουν μάσκες ναι αντισηπτικά και προσπαθούν να εισέλθουν στις κατοικίες.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση Τοπικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

 

Αγαπητοί Δημότες,

Εφιστούμε την προσοχή σας αναφορικά με καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη άγνωστων ατόμων, οι οποίοι ισχυριζόμενοι ότι είναι Δημοτικοί Υπάλληλοι επισκέπτονται γειτονιές του Δήμου μας με την πρόφαση ότι πραγματοποιούν κατ’ οίκον απολυμάνσεις ή ότι μοιράζουν μάσκες ναι αντισηπτικά και προσπαθούν να εισέλθουν στις κατοικίες.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ δεν πραγματοποιεί κατ’ οίκον απολυμάνσεις και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι δημότες μας και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι να είναι πολύ προσεκτικοί και να επικοινωνούν με την Ελληνική Αστυνομία σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να εισέλθει στην οικία τους, προφασιζόμενος ότι θα την απολυμάνει ή θα τους χορηγήσει είδη πρώτης ανάγκης κατά του ιού (μάσκες ,αντισηπτικά).

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ!

ΥΓ: Τα παραπάνω αποτελούν μεθόδους εξαπάτησης των Πολιτών και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι!»

 

 

syneidisi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM