Κοροναϊός: Αποκλειστικό! Απαγορεύθηκε η είσοδος στο Μεταξά- Σε επιφυλακή το προσωπικό

Το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά απαγόρευσε την είσοδό του σε επισκέπτες, ιατρικούς επισκέπτες, ακόμα και κούριερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News2u.gr, δεν έχει εντοπιστεί ύποπτο κρούσμα, αλλά επειδή οι ασθενείς του νοσοκομείου ανήκουν ευπαθείς ομάδες, η διοίκηση του νοσοκομείου θέλει ν’ αποφύγει τα χειρότερα και γι’ αυτό έχει πάρει μια σειρά μέτρων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όσοι πρέπει να μπουν στο νοσοκομείο για θεραπεία εισέρχονται κανονικά, αλλά στην είσοδο πραγματοποιείται θερμομέτρηση και εισέρχονται με κάρτα εισόδου. Το ίδιο γίνεται και για όποιον θέλει να πάει να δει τον δικό του άνθρωπο που νοσηλεύεται.

Όσον αφορά το θέμα των προστατευτικών μασκών, μέχρι στιγμής στο Μεταξά, υπάρχει απόθεμα που υπολογίζουν να τους φτάσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Μάλιστα, υπάρχει δωμάτιο φύλαξης στο νοσοκομείο σε περίπτωση που βρεθεί ύποπτο κρούσμα κοροναϊού , ο φορέας να μείνει εκεί μέχρι να βγουν τ’ αποτελέσματα, τα οποία αν είναι θετικά, ο ασθενής μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς.

Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ο έκτος όροφος του Μεταξά, έχει εκκενωθεί και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που τα κρούσματα αυξηθούν και πρέπει να βρεθεί χώρος για τους ασθενείς.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου www.metaxa-hospita.gr υπάρχει σχετική ανακοίνωση με όλες τις οδηγίες που πρέπει ν΄ακολουθεί κάποιος που θέλει να το επισκεφθεί.

Όπως μάθαμε, οι ασθενείς που βρίσκονται στα σπίτια τους μπορούν να επικοινωνούν με τον γιατρό τους μέσω τηλεφώνου, ενώ αναμένεται σύντομα ν' αναρτηθούν και τα e-mails τους σε περίπτωση που κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί τους ηλεκτρονικά.