Νικολέτα Κωνσταντινίδου: Η συνεργασία με τον Κόκλα, το νέο τραγούδι και το lockdown

Η Νικολέτα Κωνσταντινίδου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι. 

Συνέντευξη στη Μάνια Καπαράκου

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νικολέτα Κωνσταντινίδου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Κώστα Κόκλα, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο τελευταίο της video clip για το τραγούδι «Φιλικά» που έχει την υπογραφή του Δημήτρη Καπετανάκη.

Μάλιστα, η Νικολέτα Κωνσταντινίδου ετοιμάζει το νέο της τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Χρίστου Νικολόπουλου.

Πως περνάς την περίοδο του lockdown;

«Είναι μία δύσκολη περίοδος και για εμένα, όπως και για πολύ μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μου. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου, όπως έχει συμβεί σε όλο τον κόσμο. Και το χειρότερο είναι πως κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Πόσο θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτές τις συνθήκες. Πότε θα μπορέσουμε να ζήσουμε και πάλι φυσιολογικά, να δούμε από κοντά ανθρώπους που αγαπάμε, συγγενείς και φίλους και κυρίως πότε θα μπορέσουμε να εργαστούμε και πάλι»

Σε βλέπουμε πολύ ενεργή στα social media, είναι αυτός ένας τρόπος να κρατάς επαφή με το κοινό σου;

«Πάντοτε ήμουν ενεργή στα social media. Είναι φυσιολογικό τώρα εν μέσω αυτής της κατάστασης που ζούμε, τώρα που δεν εργαζόμαστε, να δίνουμε περισσότερο χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που πάντα μας στήριζαν, μας έδειχναν την αγάπη τους με πολλούς και διάφορους τρόπους. Άλλωστε η αγάπη του κοινού και η στήριξή του είναι αυτή που μπορούμε να πούμε ότι μας ανεβάζει ή, μας κατεβάζει. Κι εμείς όλοι οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες, πάντοτε δεν τους ξεχνάμε και τους δείχνουμε κι από την δική μας πλευρά την αγάπη μας. Τώρα, βέβαια είναι διαφορετική η κατάσταση κι εκείνων που θέλω είναι μέσα από τα social media να συνεχίσω να δείχνω την αγάπη μου σε όλους αυτούς, που πάντοτε είναι δίπλα μου, που μου προσφέρουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους στη δουλειά μου»

«Τον Κώστα Κόκλα τον γνωρίζω χρόνια κι είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικός»

νικολέτα κωνσταντινίδου κώστας κόκλας

Το τελευταίο σου τραγούδι “Φιλικά”, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στο video clip πρωταγωνιστεί ο Κώστας Κόκλας. Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Θα αρχίσω από το τραγούδι, το οποίο όντως σημειώνει μεγάλη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες των καιρών. Πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση που μας απογειώνει. Μπορώ να πω ότι είναι ένα τραγούδι που βάζει “χρώμα” στη ζωή μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως χώρα. Μας καλεί ν’ αναπολήσουμε ημέρες ξεγνοιασιάς, γεμάτες έρωτα, και μας θυμίζει να μην αφήνουμε ανεκπλήρωτες αγάπες να χαθούν. Το “Φιλικά” είναι ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Καπετανάκη και ενορχήστρωση/παραγωγή από τον Χρήστο Ρουπακιά, κυκλοφορεί από την Music Mirror σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas, ενώ το εξώφυλλο φωτογράφισε ο Alexander Karmios.

Τώρα όσον αφορά τον συμπρωταγωνιστή μου σε αυτό το videoclip, η παρουσία του ηθοποιού Κώστα Κόκλα αποτελεί μία ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Τον θαυμάζω και είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκε εκεί δίπλα μου. Τον κ. Κόκλα τον γνωρίζω χρόνια κι είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικός, που έχει γράψει τη δική του μεγάλη πορεία στο χώρο του θεάματος. Κι επειδή αναρωτιέσαι για το πως έγινε και βρέθηκε στο videoclip; Η ιστορία έχει ως εξής. Είχα πάει στο θέατρο να τον δω και στο τέλος, όταν βρεθήκαμε και συζητούσαμε, ήρθε η κουβέντα στο τί ετοιμάζω, του είπα για το νέο μου τραγούδι και του ανέφερα ότι εκείνη τη χρονική στιγμή μελετούσαμε το videoclip.

Ξαφνικά, δεν ξέρω πώς, βρήκα το θάρρος και του είπα “θέλεις να παίξεις στο videoclip;”. Μου χαμογέλασε και μου είπε “αν πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει, γιατί όχι”. Του απάντησα ότι “εννοείται” κι εκείνος είπε το τελικό ναι! Να σου πω ότι ειλικρινά δεν το πολύ πίστευα ότι θα ήταν εκεί. Μέχρι που τον είδα στο studio!!! Κι εκεί έπαθα ακόμη μεγαλύτερη πλάκα, διότι κατάλαβα ακόμη περισσότερο τί άνθρωπος είναι. Και φυσικά δεν θα ήθελα κανέναν άλλον να βρεθεί στη θέση του. Διότι η παρουσία του, ο τρόπος του, η εμπειρία του, όλα αυτά μαζί επέτρεψαν να βγει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, που κατά την άποψή μου οφείλονται εν πολλοίς στον Κώστα Κόκλα»

«Δεν βλέπω “φως στο τούνελ”»

Ο κλάδος της μουσικής όπου δραστηριοποίησε επαγγελματικά είχε παγώσει τους τελευταίους μήνες. Πως βλέπεις το μέλλον; Βλέπεις φως στο τούνελ;

«Θα μιλήσω ειλικρινά, ότι δεν βλέπω “φως στο τούνελ”. Αν γίνουν κάποιες δουλειές θα γίνουν το καλοκαίρι και θα είναι πολύ μετρημένες. Ευελπιστώ ότι κάτι θ’ αρχίσει να κινείται από τον επόμενο χειμώνα, όμως και γι’ αυτό διατηρώ επιφυλάξεις κατά πόσο θα είναι αρκετό για να καλύψει το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο χώρος της τέχνης, που έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του χώρου που δεν δουλεύουν, που δεν εισπράττουν χρήματα, οικογένειες που δεν έχουν να ζήσουν και δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Κι αυτό είναι κάτι που μου προκαλεί λύπη και ίσως και κάποιο θυμό, για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο χώρος του θεάματος από την Πολιτεία»

Νικολέτα Κωνσταντινίδου instagram

Τι σου έχει λείψει περισσότερο από τη δουλειά σου;

«Το να τραγουδάω! Αυτό είναι εκείνο που μου λείπει περισσότερο από κάθε τι, άλλο. Κι επειδή κάποιος μπορεί να βιαστεί και να μου πει, ας τραγουδάς στο σπίτι σου (ή και στο μπάνιο σου, όπως έλεγε μία διαφήμιση πιο παλιά!), είναι ξεκάθαρο ότι η διαφορά είναι μεγάλη.

Διότι είναι πολύ διαφορετικό και μου λείπει να τραγουδάω στη σκηνή, με τα φώτα, τους μουσικούς, τον κόσμο και κυρίως το να βλέπεις τα χαρούμενα πρόσωπά τους και τη διάθεσή τους να διασκεδάσουν. Κάτι που μας λείπει πολύ, όχι μόνο σ’ εμάς τους τραγουδιστές, αλλά σε όλο τον κόσμο. Να δίνουμε την ψυχή μας στη σκηνή για να φεύγει ο κόσμος χαρούμενος κι ευτυχισμένος, έχοντας περάσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς. Χωρίς τέχνη, άλλωστε δεν είμαστε καλλιτέχνες. Φυσικά ένα ακόμη που μας λείπει είναι και τα χρήματα που παίρναμε, ως εργαζόμενοι. Κι αυτό είναι καθολικό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο»

Τι νέο να περιμένουμε από σένα; Ετοιμάζεις κάποιο τραγούδι;

«Ναι, ετοιμάζω κάτι. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το καινούργιο που είναι στα σκαριά. Αλλά το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω τώρα, είναι πως πρόκειται για μία δουλειά που φέρει την υπογραφή ενός πολύ σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρίστο Νικολόπουλο»

πηγή: womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM