Joker: Δες το βίντεο με τον Joaquin Phoenix που έγινε viral

Joker. Η ταινία που έσπασε τα ταμεία, κατακτώντας την κορυφή του box-office σε όλο τον κόσμο το περασμένο έτος. Και στην Ελλάδα. Ο Joaquin Phoenix έδωσε μια συγκλονιστική ερμηνεία και ποιος ξεχνά την εμβληματική σκηνή στα σκαλιά του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, όπου χορεύει. 

Ε, αυτή ακριβώς η σεκάνς είναι το θέμα μας. Ενόσω πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα, μολονότι ο χώρος δεν ήταν προσβάσιμος στο ευρύ κοινό, απαθανατίστηκε, καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα. Ενδεχομένως από κάποιο διαμέρισμα.

TIP

Μια δυσκολία φαίνεται πως την αντιμετώπισε ο σταρ, αφού τα σκαλάκια είναι λίγο... στενά για τις μνημειώδεις πιρουέτες του. Το είχε πει, εξάλλου και ο ίδιος, χαριτολογώντας σε συνέντευξη Τύπου. Ένα πλατύσκαλο - ή και παραπάνω - για τον Joaquin παρακαλώ!

Το ερασιτεχνικό βίντεο - που τραβήχθηκε από Ισπανόφωνο, ενδεχομένως Λατίνο, αν κρίνουμε απ' τις ομιλίες που ακούγονται στα πέριξ

Το επίσημο βίντεο της ταινίας στη συγκεκριμένη σεκάνς και για φινάλε να σου πω ότι αυτό το σημείο έχει γίνει ατραξιόν για τους τουρίστες. Πώς είναι τα Spanish Steps στη Ρώμη; Ε, κάπως έτσι - σε πιο N.Y. βερσιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ O Joker είναι επίσημα ο πιο δημοφιλής ήρωας κόμικ-ever: Γιατί ο Phoenix ξεπέρασε τον προκάτοχό του, Nicholson

AKΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM