Διονύσης Ατζαράκης: Ο κωμικός-viral της καραντίνας

Είναι ο Διονύσης Α-τζαράκης και πολλοί μπορεί να τον ξέρετε από την εκπομπή του που κόπηκε. Αυτή τη γνωστή. Που μετά ξαναξεκίνησε και μετά ξανακόπηκε και μετά όλοι αναρωτιούνταν γιατί δεν τη βλέπουν πια και υπέθεταν ότι τελικά μας άφησε χρόνους. Τι, όχι;

 

Αν δεν έχετε ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω, τότε σκουπίστε τα πόδια σας και περάστε. Καθίστε αναπαυτικά και επιτρέψτε μου να σας συστήσω έναν από τους καλύτερους Έλληνες, και όχι μόνο, κωμικούς που έχουν υπάρξει σε αυτόν τον πλανήτη! Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλω λίγο γιατί του έχω αδυναμία, αλλά δες το παρακάτω βίντεο για να μπεις στο πνεύμα και πες μου. Δεν είναι υπέροχος; Περιμένω….

Θα αναρωτιέστε βέβαια γιατί αναφερόμαστε σε αυτόν ως τον κωμικό-viral της καραντίνας. Ένας βασικός λόγος είναι ότι μερικά από τα πιο επιτυχημένα βίντεό του αφορούν τους μισητούς πλέον σε όλους μας συνωμοσιολόγους και αρνητές του ιού. Απολαύστε:

https://www.youtube.com/watch?v=A6oh4pYU0Zw

Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω ‒ομολογουμένως πανέξυπνα και ξεκαρδιστικά‒ σκετσάκια, ο Διονύσης Ατζαράκης είναι γνωστός από την εκπομπή «Cineλθετε», που μεταδιδόταν από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Ένα έπος για το σινεμά και την κωμωδία! Όλα τα επεισόδια υπάρχουν στο YouTube, στο κανάλι του Διονύση Ατζαράκη. Ξεκινήστε μαραθώνιο και θα με θυμηθείτε. Θα ξεχάσετε κορονοϊούς, καραντίνες, εγκλεισμούς, πανδημίες, ανεργία, τον πρώην που σας παράτησε… Καλά, τον πρώην μπορεί και όχι, αλλά, όπως και να το κάνουμε, εκτός από έξυπνος, αστείος, ετοιμόλογος και γνώστης του σινεμά, είναι και κούκλος. Προσπάθησα να μην το αναφέρω και να κρατήσω τους τύπους, αλλά, ρε παιδιά, ρίξτε ματίτσα στο Instagram. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε έναν έρανο, να μαζέψουμε λεφτά να του πάρουμε καμιά μπλουζίτσα μη μας πουντιάσει… Βέβαια, από την άλλη, μπορεί και όχι!

 

 «Bachelor» αλά Ατζαράκης!

 

Ο Διονύσης –μετά το εγκώμιο που του έχω πλέξει, δικαιούμαι να αναφέρομαι σε εκείνον με το μικρό του– επιστράτευσε μερικούς από τους διασημότερους φίλους του και δημιούργησε μια ξεκαρδιστική παρωδία του γνωστού ριάλιτι «The Bachelor». Μαίρη Συνατσάκη, Τζένη Μελιτά, Έλενα Κρεμλίδου και Θωμάς Ζάμπρας εξόντωσαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τα κορίτσια του, δίνοντας στο κοινό μια άλλη εκδοχή του «The Bachelor»!

 

 

 

 

Μίνι βιογραφικό του αγοριού, όπως εκείνος επιθυμεί να το παρουσιάζει

 

Ο Διονύσης Ατζαράκης γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Καποδιστριακό), Σκηνοθεσία (Σχολή Σταυράκου), Υποκριτική (Ίασμος/Studio NAMA) και Media Governance (MSc, London School of Economics). Όταν έκλεισε το 20ό έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy («Νύχτες κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη). Όταν έκλεισε το 21ο έτος της ηλικίας του, έγινε 22. Την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο διακρίθηκε σε διαγωνισμούς stand-up comedy, ενώ απόσπασμα παράστασής του προβλήθηκε στο BBC Radio 2. Τα τελευταία χρόνια κάνει stand-up σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, γυρίζει ταινίες μικρού μήκους και φτιάχνει κόμικς (σειρά COMedICS, athensovoice.gr). Είναι Τοξότης και δεν πιστεύει στα ζώδια. Από τις 8 Ιουλίου του 2013 παρουσιάζει την εκπομπή «ΠΕΔΕΣ» στον Alpha. (Σ.σ. αυτή που κόπηκε και μετά ξαναξεκίνησε και μετά… Καλά, σκάω!).