Gwyneth Paltrow: Πιο λαμπερή από ποτέ στα 48 της χρόνια (pics)

Η Gwyneth Paltrow παρά το γεγονός ότι γίνεται 48 ετών παραμένει λαμπερή και πανέμορφη και εμείς γιορτάζουμε μαζί της τα γενέθλια της.

Η 48χρονη - πλέον - ηθοποιός και τραγουδίστρια μας έχει καθηλώσει με τις ερμηνείες της αλλά μας έχει ενθουσιάσει με το πόσο γερή κράση έχει, μιας και μοιάζει σαν να μην πέρασε μέρα από πάνω της.

Καριέρα

Έκανε το υποκριτικό της ντεμπούτο στη σκηνή το 1990 και ξεκίνησε να εμφανίζεται σε ταινίες το 1991. Αφού εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας, η Paltrow τράβηξε τα πρώτα βλέμματα πάνω της με τη συμμετοχή της στις ταινίες Seven (1995) και Emma (1996) στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Paltrow έγινε παγκοσμίως γνωστή με το ρόλο της στην ταινία Shakespeare in Love (1998), για τον οποίο κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης Ηθοποιού και δύο βραβεία Σωματείου Ηθοποιών Α' Γυναικείου Ρόλου και Καλύτερου Καστ.

Επιπρόσθετα, έχει κερδίσει και ένα Βραβείο Emmy Εξαιρετικής Ηθοποιού σε ρόλο Γκεστ Κωμικής Σειράς το 2011 για την ερμηνεία της ως Χόλι Χόλιντεϊ στο επεισόδιο «The Substitute» της επιτυχημένης σειράς Glee του καναλιού FOX.

Το 2005 έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού (σε Δραματική ταινία) για το ρόλο της στο Proof. To 2008, εμφανίστηκε στην μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της καριέρας της, την ταινία Iron Man, ενώ υποδύθηκε ξανά το ρόλο της ως Πέπερ Ποτς στο σίκουελ Iron Man 2 το 2010.

Η Gwyneth Paltrow είναι επίσης το πρόσωπο του αρώματος Pleasures της εταιρίας καλλυντικών Estée Lauder από το 2005.

Ακόμη, είναι το πρόσωπο της Αμερικανικής μάρκας προϊόντων μόδας Coach, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Goop.com και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness.

https://www.instagram.com/p/B-uPd-ujb4k/Προσωπική ζωή

Ήταν παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν, τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldplay. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άπλ και τον Μωυσή.

  • Όταν ήταν 24 χρονών, ήταν αρραβωνιασμένη για έξι μήνες με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ, με τον οποίο είχε σχέση από το Δεκέμβριο του 1994 μέχρι τον Ιούνιο του 1997. Ο αρραβώνας ακυρώθηκε, σύμφωνα με την ίδια, επειδή η δεν ήταν έτοιμη για γάμο. Ενώ αργότερα, ένιωθε υπεύθυνη για το ότι πλήγωσε τον Πιτ, καθώς ήταν σε άσχημη κατάσταση εκείνη την περίοδο της ζωής της.
  • Η Paltrow είχε σχέση με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ από το 1997 μέχρι τα τέλη του 2000. Σύντομα μετά το χωρισμό τους, τον έπεισε να δουλέψει στην ταινία Bounce με εκείνη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας (στα μέσα του 1999), το ζευγάρι επανασυνδέθηκε ξανά μέχρι τον τελικό χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2000.
  • Τον Οκτώβριο του 2002, γνώρισε τον Κρις Μάρτιν, τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Coldplay. Παντρεύτηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2003 σε μια τελετή σε ένα ξενοδοχείο της Νότιας Καλιφόρνια. Στις 14 Μαΐου 2004, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κορίτσι με το όνομα Απλ Μπλάιθ Άλισον Μάρτιν. Το δεύτερο παιδί τους, ένα αγόρι με το όνομα Μωυσής Μπρους Άντονι Μάρτιν, γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2006 στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης. Τον Μάρτιο του 2014, έγινε γνωστό ότι ζευγάρι χώρισε με κοινή συναίνεση, μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η Gwyneth Paltrow έχει ερμηνεύσει συγκλονιστικούς ρόλους και αυτές τις ταινίες πρέπει να τις δεις με την πρώτη ευκαιρία.

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί:
  • Seven
  • Emma
  • A Perfect Murder
  • Shakespeare in Love
  • The Talented Mr. Ripley
  • Bounce
  • Proof
https://www.instagram.com/p/B3dBi0OlylV/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM