Εβελίνα Νικόλιζα: Ας γνωρίσουμε την πιο χαρούμενη Youtuber

Παιδιάααα, τι κάνετε; Πώς είστε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά… Σας θυμίζει κάτι αυτή η εισαγωγή; Μα φυσικά και οι λάτρεις του Youtube και ειδικότερα των καναλιών, θα καταλάβουν πως παρακάτω πρόκειται να μιλήσω για την Εβελίνα Νικόλιζα.

Εγώ ξεκίνησα να παρακολουθώ την Εβελίνα Νικόλιζα στην πρώτη καραντίνα, όταν μου βγήκε προτεινόμενη στη σελίδα του Υoutube και συνειδητοποίησα πως αναμφισβήτητα αποτελούσε την καλύτερη παρέα τα μεσημέρια εν μέσω lockdown.

Η youtuber, μαζί με τον σύντροφό της Κλεάνθη Κωνσταντινίδη και τον φανταστικό Λουκουμά, το σκυλάκι τους μας κρατούν συντροφιά μέσα από τα βιντεάκια που ανεβάζουν στην πλατφόρμα του Youtube, τα οποία και κυρίως περιστρέφονται γύρω από την καθημερινότητά τους. Αυτά άλλοτε έχουν περιεχόμενο τις μαγειρικές απόπειρες της Εβελίνας, τις βόλτες με το Λουκουμά, covers από τραγούδια, εργασίες στο σπίτι, και πολλή αγάπη για τα φυτά. Βέβαια το κοινό όλων των video είναι η θετική αύρα  της Εβελίνας που ξεχειλίζει...

Το clue της υπόθεσης δεν είναι παρά η μητέρας της, Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» μπροστά στο φακό της κόρης της και χαρίζει στιγμές γέλιου μαζί με την Εβελίνα.

«Από τότε που ήμασταν πιτσιρικάδες…»

«Από τότε που ήμασταν πιτσιρικάδες…» ομολογουμένως η αγαπημένη ατάκα του Κλεάνθη, ο οποίος με τα αστεία του και τις γνώσεις του πάνω στη μουσική κεντρίζει το ενδιαφέρον των συνδρομητών. Σε ένα από τα βίντεο που γύρισε από τη σειρά «Ξαναμένουμε Σπίτι» ο Κλεάνθης αποκάλυψε πως φτιάχνει μουσική για ένα game με μοναδικά γραφικά, εισπράττοντας τον θαυμασμό του κοινού.

Ας μην γελιόμαστε όμως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον Λουκ (σ.σ. Λουκουμάς) ο οποίος άλλοτε κουλουριάζεται στον καναπέ κάτω από την κουβέρτα του και άλλοτε κάθεται κοιτώντας με ύφος… how you doin’ το φακό.

Βέβαια από την ευτυχισμένη οικογένεια και τη μονίμως χαρούμενη Εβελίνα, η οποία εκπέμπει θετική ενέργεια με το χαμόγελό της και τη διάθεσή της, δεν λείπουν οι αμήχανες στιγμές. Η Εβελίνα Νικόλιζα μέσα από το Youtube έχει μιλήσει για τη μάχη που έχει δώσει με τα κιλά. Πριν λίγες μέρες ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε σχόλια ορισμένων συνδρομητών της που μιλούν για τα κιλά της, για τον τρόπο που μιλάει… ακόμα και για το τι ώρα ξυπνάει.

Κλεάνθης Εβελίνα

Κοιτώντας λοιπόν εκείνο το βίντεο αναρωτήθηκα γιατί θα πρέπει να απολογούμαστε για τον τρόπο καθημερινότητάς μας; Είμαστε υποχρεωμένοι; Ή είναι ένας τρόπος να σταματήσουμε τα κακεντρεχή σχόλια; Η ίδια ένιωσε την ανάγκη να το κάνει και την επόμενη μέρα αμέσως θεώρησε πως ενδεχομένως να έκανε λάθος που μοιράστηκε τις σκέψεις της.

Την Εβελίνα Νικόλιζα, τέλος μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο πλάι της Ναταλίας Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Εμείς δεν έχουμε παρά μόνο να πούμε πως αναμένουμε τα vlogmas…

Παρακολουθείστε εδώ το τελευταίο videohttps://www.youtube.com/watch?v=WyA3DovO55g&t=1069s

«Από εμένα να έχετε μια όμορφη μέρα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM