ζευγάρι στο κρεβάτι

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια φυσικά χαρακτηριστικά των ανδρών «προδίδουν» καλύτερες επιδόσεις στο σεξ – Δείτε τι απάντησαν 4.450 γυναίκες 

Πρόσφατη έρευνα καταδεικνύει τα χαρακτηριστικά εκείνα που κατέχουν οι άνδρες που κάνουν καλύτερο σεξ.

Η έρευνα

Στην έρευνα αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε από την OnBuy.com, συμμετείχαν 4.450 γυναίκες, στις οποίες και ζητήθηκε να αξιολογήσουν τα φυσικά χαρακτηριστικά των ανδρών με τους οποίους απόλαυσαν περισσότερο το σεξ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», από τις συμμετέχουσες ζητήθηκε να υποδείξουν τα χαρακτηριστικά που είχαν οι άνδρες με τους οποίους έκαναν το καλύτερο σεξ της ζωής τους.

Τα αποτελέσματα αυτής εν μέρει μπορεί να τα περιμέναμε, ωστόσο ορισμένα χαρακτηριστικά μάς αιφνιδίασαν, κάνοντας την έκπληξη, μιας και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις.

Τι έδειξε η έρευνα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των ανδρών αποτελούν απόδειξη πως κάνουν καλύτερο σεξ.

Ειδικότερα, η πρωτιά πάει στους μουσάτους της καρδιάς μας, καθώς στην κορυφή βρέθηκε το μούσι, το οποίο κατέκτησε το 73% των συμμετεχουσών. Στη συνέχεια, το 71% των γυναικών ανέδειξαν την αδυναμία τους στα καστανά μάτια.

Πέρα από αυτά όμως, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τα σκουλαρίκια, με ποσοστό 70%, αλλά και οι μεγάλες πλάτες, οι οποίες κατέκτησαν το 68% των συμμετεχουσών. Την κορυφαία πεντάδα «κλείνουν» τα τατουάζ, με ποσοστό 62%.

Επιπλέον, αν προσέξει κανείς πιο προσεκτικά, θα δει πως στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό κάπως περίεργο, θα λέγαμε. Πιο συγκεκριμένα, το 53% των γυναικών δήλωσαν πως ο καλύτερος εραστής της ζωής τους είχε μικρά πόδια.

Τέλος, από την άλλη, στους χειρότερους εραστές δηλαδή, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι άνδρες με μεγάλα χέρια (37%) και ακολούθησαν εκείνοι με τα έντονα φρύδια (36%).

Η αδυναμία των γυναικών στις «πλούσιες» γενειάδες έχει επιστημονική βάση

Να σημειωθεί κάπου εδώ πως η πρωτιά για το μούσι δεν αποτελεί έκπληξη και πως, μάλιστα, η αδυναμία των γυναικών σε αυτό αποδεικνύεται και επιστημονικά.

Πιο συγκεκριμένα, μια έρευνα του 2018, η οποία δημοσιεύτηκε στο «Journal of Evolutionary Biology», υπέδειξε πως για τις περισσότερες γυναίκες «το μούσι αποτελεί δείγμα ελκυστικότητας».

Παράλληλα, είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν όταν αναζητούν μακροπρόθεσμη δέσμευση και όχι μια σύντομη σχέση. Και αυτό δικαιολογείται γιατί οι τρίχες στο πρόσωπο ενός άνδρα συνδέονται με την ικανότητά του να πετύχει κοινωνικά.

Άρα, η πρωτιά ήταν μονόδρομος, τολμώ να πω. Σωστά; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM