Τα 4 πιο νευρικά ζώδια - Ποια τα χαρακτηριστικά τους;

τα πιο νευρικά ζώδια

Τα πιο νευρικά ζώδια

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα πολύ νευρικό ζώδιο, ωστόσο, σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει, αφού αν διαπληκτιστείς με έναν Δίδυμο, θα καταλάβεις ότι το μόνο που θέλει από εσένα είναι να συζητήσει το πρόβλημα που τον απασχολεί ανάμεσά σας και απλά επιζητά να βρει μια λύση. Επίσης, γίνονται νευρικοί όταν νομίζουν ότι δε θα κάνουν καλή δουλειά ή ότι θα απογοητεύσουν κάποιον.

Παρθένος

Λόγω της τάσης του Παρθένου για την τελειότητα, γίνεται νευρικός. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ασκούν μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό τους για τα πάντα και ανησυχούν μήπως έχουν κάνει κάτι λάθος. Ο Παρθένος μπορεί να γίνει πολύ σκληρός με τον εαυτό του, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο νευρικό όταν έχει γύρω του άλλους ανθρώπους.

Ζυγός

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τον Ζυγό νευρικό – μήπως πήρε τη λάθος απόφαση, μήπως κάποιος δεν τον συμπαθεί; Οι Ζυγοί, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν τους αρέσουν, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να τα κάνουν. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι ο Ζυγός πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με κάποιους από τους φόβους του και να τους καταπιεί, κάτι που του προκαλεί πολλά νεύρα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο βασιλιάς στην λίστα με τα πιο νευρικά ζώδια, που έτσι και βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του, απλά «την έβαψες». Θα ξεσπάσει βίαια, θα σε βρίσει και θα σε εκδικηθεί. Αν του κάνεις κάτι που τον έχει πληγώσει, δε θα το ξεχάσει ποτέ. Θα σε περιμένει «στη γωνιά» για να σου δώσει το μάθημά σου και να σου θυμίσει με το χειρότερο τρόπο, πως κάποτε τον πλήγωσες. Η συμβουλή της ημέρας: Μην τα βάζεις ποτέ με έναν Σκορπιό!